Sund livsstil – hvad er det overhovedet?

Sund livsstil – hvad er det overhovedet?

Der er utroligt mange danskere der går og bakser med deres livvstil og opfattelse af dem selv, hvilket er utrolig ærgeligt når man tænker på hvor nemt det egentligt kan være at få en bedre livsstil.

Nogen er trætte af at de ryger mens andre ikke forstår hvorfor julefedtet fra sidste år ikke er væk endnu. Andre vil enormt gerne begynde at motionere mere men kommer aldrig rigtigt afsted – der virker til at være rigeligt med undskyldninger at hente. En ting der ikke rigtigt er til at forstå er hvorfor vi mennesker aktitv modarbejder os selv og de ting vi egentligt gerne vil have – men det dykker vi ned i herunder.

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk

En sund livsstil er en livsstil

Hvis overstående virker en smule uintelligent, så overvej hvor mange mennesker der regner med- og tror at man kan omlægge en livsstil på en uge. Netop den grund, at det tager tid at omlægge en livsstil, er også den primære grund til at folk ikke klarer den og måske begynder at ryge igen, eller dropper den daglige løbetur eller bestiller en pizza og smider salaten ud. 

At virkelig ændre noget i sit liv tager bare tid og kræfter, og netop fordi vi mennesker er så store vanedyr som vi er, er det også noget vi finder virkelig svært. Hvis du allerede før du starter din omlægning er klar over at du ikke er et nyt menneske om en uge, så er du allerede længere end størstedelen af Danmark. En sund livsstil er en livsstil fordi de tager tid og kræfter og ikke kommer så hurtigt som de fleste af os gerne vil. 

Sund livsstil – et paraplybegreb

Mange mennesker ender også med at lægge det der med en sund livsstil fra dem igen fordi de vil for mange ting – de vil både spise sundt, løbe, stoppe med at ryge smøger, begynde til svømning, dyrke yoga og hundredevis af andre ting. 

At leve sundt betyder ikke nødvendigvis at gøre alle sunde ting på én gang, men at finde ud af hvilken en af de sunde ting der virker for netop dig. At være sund er jo også en subjektiv ting der skal gøres op af hver enkelt menneske. Hvad er sundt for mig? hvis du gerne vil være stor og stærk er det det du skal jagte. Hvis du derimod gerne bare vil spise sundt så køb en kogebog og drop armbøjningerne – sådan laver du en bæredygtig omstilling.

 

admin

Lukket for kommentarer.